DJEČIJI HOR, PREDSTAVE I ANIMIRANI FILMOVI

KROZ ZABAVU EDUCIRAMO

Poslije dugogodišnje uspješne promocije programa na YouTube kanalu ‘’SibelKids’’, u ovom projetku, kroz atraktivan muzički, animirani filmski sadržaj, koja u sebi sadrži, zabavne, edukativne i poučne elemente približavamo se našoj djeci i  omladini  na jednostavan, a efektan način, kroz formu koja je vesela, živahna s puno dobre i vesele muzike, s poučnim, instruktivnim dijalozima i tekstovima koji će naše najmlađe navesti na razmišljanje o očuvanju njihove životne sredine i instruirati ih u njihovom individualnom ponašanju i pozitivnom i humanom odnosu prema svijetu koji ih okružuje.

Područja rada dječijeg hora “Sibel Kids” obuhvaćaju široki spektar sadržaja i aktivnosti: uvježbavanje, snimanje autorskih pjesama i tema koje promoviraju univerzalne vrijednosti (ljubav, prijateljstvo i pravo drugarstvo, ekologija, porodica itd.) uvježbavanje popularnog dječijeg repertoara, slušanje muzike, upoznavanje instrumenata.

Dobrodošla su sva djeca koja žele pjevati jer to je smisao naše audicije koja nije stroga i klasična !
Naš je refren i poziv : dođite i pjevajte!

PREDSTAVA ZA DJECU

Dječiji predstavu za djecu pod nazivom ”Medo i Miš za čisti okoliš” jeste razigrana i edukativna priredba, namijenjena djeci. Djeci se prikazuju animirani video songovi, kratki filmovi koji su muzičkog žanra, prilagođeni djeci, a čiji sadržaj jeste jasna poruka djeci o načinu zdravog i lijepog života, o potrebi međusobnog uvažavanja , o poštovanju prema roditeljima, o čuvanju ekologije, o životnom bon-tonu, o potrebi školovanja i empatiji prema starijima i mlađima.

KROZ ZABAVU EDUCIRAMO

Večina starije generacije nemilosrdno zagađuju okoliš na različite načine, zato vjerujemo da su po pitanju ekološke edukacije ove generacije, zauvijek izgubljene. U toliko je neizmjerno važna misija, posvetiti se mlađim naraštajima i od najranijeg djetinjstva educirati ih, da je ono što čine njihovi roditelji pogrešno. S obzirom da se radi o dobi koja najbolje uči kroz zabavu, smatramo da je ovaj metod, na kojem će raditi naš tim, savršen način da educiramo nove generacije u tom smislu.

Planeta je prelijepa, trebamo naučiti mlade da je vole i poštuju, paze i čuvaju, a ekologija je u savezu sa zabavom, čini nam se najbolji put. Naši mladi su danas, kao nikad prije, osjetljivi i ugroženi što zbog naših, lokalnih, političkih i socijalnih okolnosti, što zbog globalnog trenda površnosti i prizemne, proste zabave koja ih odvlači od kvalitetnih sadržaja koji bi ih u isto vrijeme i zabavili, oplemenili, i educirali.

pRODUKCIJA ANIMIRANIH FILMOVA

svijet zabave

Sibelini Frendovi

PJESMICE ONLINE

iTunes

Digitalno izdanje

Deezer

Uvrstite u svoju arhivu muzike

Amazon

Naravno i na Amazonu

Tidal

Odlučite se i preko

CROATIARECORDS

Zvanični izdavač i partner Sibel Kids

YouTube channel

Sibel Kids official YouTube Channel

USKORO U PONUDI!

medo png
PLIŠANA IGRAČKA MEDO BRUNDA